Ontdekken in Vier Ervaringssstijlen

Mensen hebben verschillende voorkeuren als het om leren gaat. Daarom is Expeditie Begrip zó opgezet, dat je elk van de vier etappes op vier manieren kunt doorlopen. Je kunt er één volgen, of twee, of drie of vier, precies waar je zin in hebt. Sommige duren maar een paar minuten om te volgen, met andere ben je wat langer bezig.

Je kiest steeds je eigen moment, wanneer het jou het beste uitkomt. Je onderneemt Expeditie Begrip zelfstandig, maar óók met je collega's. Je volbrengt elke etappe namelijk allemaal binnen hetzelfde tijdslot. Als de etappeperiode voorbij is, ontvouwt zich vanzelf een nieuwe aflevering. Had je nog geen tijd voor de vorige etappe? Doorloop die dan eerst, dat ben je weer helemaal bij met de anderen. Zo wordt Expeditie Begrip een geweldig avontuur dat je zelfstandig EN samen meemaakt. En dat schept een band als geen andere.

Verlichtend, Versterkend, Verrijkend

Expeditie Begrip is ontwikkeld door de BegripsAcademie, al meer dan 10 jaar een inspiratiebron in het bevorderen van onderling begrip. Directe aanleiding was het uitbreken van de pandemie, waardoor honderdduizenden mensen in ons land ineens op een totaal ander speelveld belandden. Waarbij nieuwe spelregels en werkwijzen de behoefte aan onderling begrip en verbinding alleen nog maar groter maakte dan ze daarvoor al was.

Ineens was er nog meer dan ooit behoefte aan verlichting van werkstress. Aan versterking van vitaliteit en vergroting van weerstand tegen onzekerheid. En aan verrijking van eigen mogelijkheden in soms compleet nieuwe omstandigheden. Het antwoord op alle drie deze behoeften vind je in Expeditie Begrip.

De Investering

Het complete programma van 30 ervaringsetappes in vier leerstijlen is voor organisaties tot 50 deelnemers verkrijgbaar voor € 299,= per persoon (excl. BTW). Voor grotere groepen gelden aangepaste tarieven.